Mijndriepuntssluiting.nl

Professioneel en vakkundig montage van driepuntssluiting tegen aantrekkelijke prijzen!

Veilig Wonen!

Uw woning optimaal beveiligen! Wij zijn gespecialiseerd in het vakkundig plaatsen van driepuntsluiting in uw raam en deur.

Tijdelijk driepuntssluiting 299 Euro

Inclusief montage driepuntssluiting, kommen, sluitplaten en kerntrek deurbeslag

Aanbieding!

 

Deurbeslag met Kerntrekbeveiliging met Cilinder

De kerntrekmethode is een van de meest gebruikte inbraak methodes onder de inbrekers. Wat houdt kertrekken in? De inbreker boort een geharde schroef in de clinder (sleutelgat). Met een speciale kerntrekker wordt de cilinder gebroken en uit de kern getrokken. Het slot kan met elke bouwsleutel geopend worden.

Waarom Driepuntssluiting?

Een driepuntssluiting sluit de deur op 3 punten af in het kozijn daar in tegen een normaal slot maar op een punt waardoor de deur gevoelig is voor inbraak. Extra voordelen zijn dat de deur niet krom trekt en minder tocht. Makkelijk in bediening met een sleutel waardoor overige sloten overbodig worden.

Klopsleutelmethode

De klopsleutel is een gewone sleutel die aangepast is. De sleutel is speciaal gevijld op het type cilinderslot. Deze sleutel kan je niet gewoon gebruiken maar door erop te kloppen gaan de veren bewegen in de cilinder en gaat de sleutel draaien en kan de deur geopend worden. Een ervaren inbreker doet het binnen een paar seconden.

Hoe Monteren?

Wij monteren op een professionele manier de driepuntssluiting in uw deur. Dit doen wij door de 3 puntssluiting in de deur te frezen. Dan plaatsen wij de deurbeslag met kerntrekbeveiliging en cilinder daarna vrezen wij de kommen in het kozijn. Wij ruimen daarna alles op en geven advies op maat hoe te gebruiken en onderhoud.

Onze Aanbieding

  • deurbeslag met kerntrekbeveiligin
  • hmb driepuntssluiting en kommen
  • cilinder SKG *** (3 sterren)
  • montage

 

Ik wil graag kerntrekbeveiliging bestellen via onderstaand formulier!

7 + 10 =

Mijndriepuntssluiting.nl

Tel: 0623132348 KVK: 67167217