Mijndriepuntssluiting.nl

Professioneel en vakkundig montage van driepuntssluiting tegen aantrekkelijke prijzen!

Veilig Wonen!

Uw woning optimaal beveiligen! Wij zijn gespecialiseerd in het vakkundig plaatsen van driepuntsluiting in uw raam en deur.

Tijdelijk driepuntssluiting 299 Euro

Inclusief montage driepuntssluiting, kommen, sluitplaten en kerntrek deurbeslag

 

Aanbieding!

Deurbeslag met Kerntrekbeveiliging met Cilinder

De kerntrekmethode is een van de meest gebruikte inbraak methodes onder de inbrekers. Wat houdt kertrekken in? De inbreker boort een geharde schroef in de clinder (sleutelgat). Met een speciale kerntrekker wordt de cilinder gebroken en uit de kern getrokken. Het slot kan met elke bouwsleutel geopend worden.

Klopsleutelmethode

De klopsleutel is een gewone sleutel die aangepast is. De sleutel is speciaal gevijld op het type cilinderslot. Deze sleutel kan je niet gewoon gebruiken maar door erop te kloppen gaan de veren bewegen in de cilinder en gaat de sleutel draaien en kan de deur geopend worden. Een ervaren inbreker doet het binnen een paar seconden.

Hoe Monteren?

Wij monteren op een professionele manier deurbeslag met kerntrekbeveiliging met cilinder op uw deur. Door vakkundig dit te plaatsen bent u verzekerd dat uw slot veilig is tegen kerntrekken. Onze ervaren monteurs demonteren dan het oude deurbeslag van uw deur. Daarna monteren wij het nieuwe kerntrekbeveiliging met SKG *** (3 sterren). Uw deur is nu beveiligd en de inbreker zal niet een poging tot inbraak wagen!

 

Onze Aanbieding

  • deurbeslag met kerntrekbeveiliging
  • cilinder SKG *** (3 sterren)
  • montage

Ik wil graag kerntrekbeveiliging bestellen via onderstaand formulier!

Aanvraag

6 + 13 =

Mijndriepuntssluiting.nl

Tel: 0623132348 KVK: 67167217