Mijndriepuntssluiting.nl

Professioneel en vakkundig montage van driepuntssluiting tegen aantrekkelijke prijzen!

Veilig Wonen!

Uw woning optimaal beveiligen! Wij zijn gespecialiseerd in het vakkundig plaatsen van driepuntsluiting in uw raam en deur.

Nu tijdelijk driepuntssluiting 299 Euro

Inclusief montage driepuntssluiting, kommen, sluitplaten en kerntrek deurbeslag

Goedkoop Driepuntssluiting plaatsen tijdelijk voor € 299,-

Wij zijn de goedkoopste van Nederland voor het plaatsen van een driepuntssluiting!

Plaatsing is inclusief SKG *** meerpuntssluiting, sluitkomset plus cilinder, kruk – kruk anti-kerntrekbeslag of kruk – knop anti-kerntrekbeslag met SKG ***
Wij plaatsen door heel Nederland! Garantie van 1 jaar op de montage en 5 jaar op de HMB driepuntssluiting. Wij plaatsen door heel Nederland!

 

Op deze pagina vindt u alle informatie en uitleg over het plaatsen van een driepuntssluiting!

Vaak is een normaal veiligheidsslot niet meer effectief tegen inbrekers. Tegenwoordig gebruiken inbrekers verschillende methodes om uw woning binnen te komen. Daarom is uw woning waarschijnlijk niet goed beveiligd! Wij kunnen uw woning voor 90% veiliger maken door onze producten aan te brengen op uw ramen en deuren. Al onze producten hebben het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)

Waarom een driepuntssluiting plaatsen?

Op deze manier sluit u uw deur op 3 punten af in het kozijn door middel van een sleutel. Hierdoor zijn overige sloten overbodig dit zorgt ervoor dat de vluchtweg uit uw woning aanzienlijk veiliger is. De deur sluit ook goed in de sponning waardoor tocht en geluidt aanzienlijk minder is. U zult nu altijd met een veilig gevoel de woning afsluiten.

Unieke aanbieding Pakket 1 van 349 euro voor 249 euro incl. 21% btw en geen extra kosten.

driepuntssluiting

Unieke aanbieding pakket 2 van 449 euro voor 299 euro incl. 21% btw en geen extra kosten.

driepuntssluitingen

Unieke aanbieding voordeur en achterdeur voor 550 euro incl. 21% btw en geen extra kosten.

driepuntssluiting voordeur

Vraag vrijblijvend een offerte aan via ons formulier!

  Plaatsen driepuntssluitingen

  Vraagt u een offerte aan dan nemen wij direct contact met u op en leggen wij alles uit over het plaatsen van de driepuntssluiting. Als wij uw deuren gaan beveiligen gebruiken wij een driepuntssluiting met SKG *** waardering een veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging en een veiligheidsclilinder met boorbeveiliging. Tijdens het monteren leggen wij uit hoe alles werkt en hoeft u nooit meer bang te zijn voor inbrekers.

  Vakkundig

  Voor professionele montage van driepuntssluitingen bent u bij ons aan het juiste adres. Al onze monteurs zijn vakkundig opgeleid en werken met de modernste gereedschappen en hoogwaardige materialen. Wat andere aanbieders niet doen en wij wel is het demonteren van de oude cilinders en het repareren van oneffenheden na de montage. Wij willen dat u zich veilig en tevreden voelt!

  Veiligheidsbeslag met driepuntssluiting

  Het is van belang dat de driepuntssluiting gemaakt is van extra sterk materiaal. Dit zorgt ervoor dat de inbreker de cilinder niet kan kerntrekken of op een andere manier openbreken. Wij monteren altijd standaard een veligheidscilinder met kerntrekbeveiliging en een extra sterk buitenschild. Wij adviseren om een kerntrekbeveiliging met een SKG 3 sterren keurmerk te monteren.

   

  Twee soorten bedieningen

  Cilinder bediening

  Met deze bediening wordt door middel van de sleutel de deur en haakschoten ontgrendeld en vergrendeld. Dit wordt vaak gebruikt bij voordeuren.

  Kruk bediening

  Met de kruk en haakschoten wordt de deur ontgrendeld en vergrendeld. Door een krukbeweging naar boven wordt de deur vergrendeld door het ontgrendelen van de cilinder kan de kruk weer bewegen. Dit wordt vaak gebruikt bij een achter- of terrasdeur.

  Zowel de cilinder – en kruk bediening driepuntssluiting is voorzien van het keurmerk SKG *** en Politie Keurmerk. (NEN 5000)

   

  Waarom kiezen voor ons?

   

  • Laagste Prijsgarantie
  • Professionele montage
  • In een handomdraai uw deur mechanisch vergrendelen
  • Vakkundige montage
  • Nooit meer tocht en kromtrekken van uw deuren
  • SKG *** Keurmerk
  • Gemak en veilig wonen
  • Montage inclusief kerntrekbeveliging en deurbeslag
  • Uw nieuwe driepuntssluiting heeft 5 jaar garantie

  Mijndriepuntssluiting.nl

  Tel: 0623132348 KVK: 67167217

  mijndriepuntssluiting.nl info@mijndriepuntssluiting.nl                      Tel: 030 3200161                     direct contact

  Adres Overrijnseveld 16 3945 GJ Cothen KVK 67.167.217 Professioneel en Vakkundig