Mijndriepuntssluiting.nl

Professioneel en vakkundig montage van driepuntssluiting tegen aantrekkelijke prijzen!

Veilig Wonen!

Uw woning optimaal beveiligen! Wij zijn gespecialiseerd in het vakkundig plaatsen van driepuntsluiting in uw raam en deur.

Nu tijdelijk driepuntssluiting 299 Euro

Inclusief montage driepuntssluiting, kommen, sluitplaten en kerntrek deurbeslag

Elektrische Driepuntssluiting plaatsen met vingerscan tijdelijk voor € 2099,-

Wij plaatsen vakkundig een elektrische driepuntssluiting met vingerscan in uw deur!

Monteren en plaatsen van een driepuntssluiting met vingerscan is een ingewikkelde klus. Hiervoor hebben wij speciale gereedschap en software om alles vakkundig te monteren.

Wij zijn een van de weinige bedrijven in Nederland die hierin gespecialiseerd zijn!

Vraag vrijblijvend een offerte aan via ons formulier!

Hier vindt u alle informatie over het plaatsen van een elektrische driepuntssluiting plus vingerscan.

Een elektrische driepuntssluiting werkt exact hetzelfde als een mechanische driepuntssluiting. Als men het slot dicht draait met de sleutel sluit de deur op 3 verschillende plekken in de kommen. Doordat de deur op verschillende plekken wordt afgesloten is het moeilijk om de deur open te breken. Voordeel van elektrische driepuntssluitingen is dat het weinig handelingen kost om de deur te openen.

Waarom een elektrische driepuntssluiting?

Wilt u veilig wonen in uw huis en inbrekers buiten de deur houden dan is het monteren van een driepuntssluiting de beste oplossing. Door het vervangen van het oude slot en het plaatsen van anti-kerntrekbeveiliging zal de deur nog moeilijker open te breken zijn. Het voordeel van elektrische driepuntssluitingen is dat u op afstand de deur kan openen en sluiten. Mocht er een noodsituatie zijn dan kunt u in een handeling alle deuren open doen. Voordeel is ook dat bij elektrische driepuntssluitingen er geen fysieke handelingen nodig zijn om de deur te openen dit is ideaal voor thuiszorg, kinderen, ouderen en mindervalide. Wilt u gemakkelijk zonder veel handelingen uw deuren bedienen en maximaal beveiligd zijn dan is de elektronische meerpuntssluiting de oplossing!

Elektrische Driepuntssluiting met vingerscan

Na het monteren van de elektronische meerpuntssluiting gaan wij de vingerscan koppelen en instellen. De scanner maakt automatisch een scan van uw vinger hiermee kunt u heel eenvoudig het slot openen door uw vinger langs de scanner te halen. Na de montage krijgt u uitgebreid uitleg over het werken met de vingerscan. Het is heel eenvoudig om een vingerscan te maken van verschillende mensen en deze in het systeem op te slaan. Een vingerscan is gewoon erg praktisch en funtioneel.

Vakkundig montage

Wij zijn een van de weinige bedrijven die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van elektronische driepuntssluitingen. Het mag duidelijk zijn dat het monteren geen makkelijke klus is men moet speciaal gereedschap hebben en de juiste software om de vingerscan te koppelen aan de meerpuntssluiting. Wij werken alleen met elektrische meerpuntssluitingen van HMB onze monteurs zijn ook opgeleid om deze vakkundig te monteren. Het plaatsen en programmeren duurt meestal een paar uur!

Eenvoudig in bediening

Automatisch kunt u de deur vergrendelen maximaal beveiligd zonder veel handelingen te verrichten. Ook worden sleutels overbodig en kunt u zelf bepalen wie er toegang krijgt in uw woning of kantoor. Openen van de deur kan via de vingerscan of via een app er zijn ook andere systeem te koppelen aan het elektronische systeem  Het openen van de deur wordt makkelijker voor kinderen, ouderen en mindervalide mensen. Mocht er een noodsituatie ontstaan dan kunt u op afstand alle deuren bedienen.

Systemen voor de driepuntssluiting

Hieronder een overzicht van de systeem die wij kunnen koppelen

 • Vingerscan door uw vinger langs de scan te halen gaat de deur open.
 • Codepaneel intikken van de code en de deur gaat open.
 • Smartphone via bluetooth dit noemen wij een virtuele sleutel
 • Afstandsbediening door erop te drukken ontgrendeld de deur.
 • Sleutel u kunt altijd de deur open met de vertrouwde sleutel.

Waarom kiezen voor elektrische driepuntssluiting?

 

 • Gebruiksvriendelijk en veilig
 • Meer veiligheid
 • Professionele montage
 • Digitale sleutels (app)
 • Luxe en comfort
 • Handsfree deur openen
 • SKG *** Keurmerk
 • Gemak voor ouderen, kinderen en minder valide
 • Geschikt voor iedere deur
 • Uw nieuwe elektrische driepuntssluiting heeft 5 jaar garantie

Mijndriepuntssluiting.nl

Tel: 0623132348 KVK: 67167217
mijndriepuntssluiting.nl info@mijndriepuntssluiting.nl                      Tel: 030 3200161                     direct contact
Adres Overrijnseveld 16 3945 GJ Cothen KVK 67.167.217 Professioneel en Vakkundig