Mijndriepuntssluiting.nl

Professioneel en vakkundig montage van driepuntssluiting tegen aantrekkelijke prijzen!

Veilig Wonen!

Uw woning optimaal beveiligen! Wij zijn gespecialiseerd in het vakkundig plaatsen van driepuntsluiting in uw raam en deur.

Nu tijdelijk driepuntssluiting 299 Euro

Inclusief montage driepuntssluiting, kommen, sluitplaten en kerntrek deurbeslag

Kerntrekbeveiling

Met kerntrekbeveiliging is het onmogelijk om de cilinder nog te kunnen breken of forceren!
Kerntrekken is de makkelijkste en populairste manier van inbrekers. Wij kunnen dit makkelijk voor u voorkomen door kerntrekbeveiliging op al uw sloten te monteren!

 

Kerntrekken

Bij het kerntrekken wordt de cilinder van uw deur gebruikt. Dit is het gedeelte van de deur waar u de sleutel in steekt. De clinder zorgt ervoor dat u de slot van de deur kunt bedienen. Zonder cilinder zou de inbreker met een geprepareerde schroevedraaier of een paspartoe/bouwsleutel binnen een aantal secondes in uw woning staan. De inbreker heeft als doel de clinder te verwijderen bijna alle clinders zijn niet beveiligd tegen het kerntrekken. Om dit te voorkomen monteren wij de kerntrekbeslag op uw deur hierdoor kan de cilinder niet meer verwijdert worden.

Beveiling

Het forceren van de clininder is maar op een manier tegen te gaan dit is door een veiligheidsbeslag met anti-kerntrek te monteren. Wij adviseren om een cilinder te nemen van een hoger segment SKG ***. Dit zorgt voor maximale beveiliging ook tegen andere methodes van inbreken zoals lockpicking. Wij plaatsen een anti-kerntrekbeslag dit beschermt de cilinder door middel van een extra plaat om te voorkomen dat de cilinder verwijdert kan worden. Voor de inbreker is het nu onmogelijk geworden om de clinder door te boren of te breken.

 

Kerntrekmethode

Kerntrekken is een van de simpelste manieren om in te breken in een woning. Veel inbrekers gebruiken deze methode omdat het snel en geruisloos is. Het gereedschap wat gebruikt wordt is vrij simpel vaak worden er ook zelf gereedschappen gemaakt door de inbrekers om te zorgen dat er maximaal druk op de clinder wordt uitgeoefend. Hierdoor breekt de cilinder en heeft men snel toegang tot de woning.

 

Inspectie Kerntrekken

Weet u niet zeker of uw woning beveiligd is tegen het kerntrekken? Wij kunnen een inspectie uitvoeren en zorgen dat wij de oude onveilige sloten vervangen door driepuntssluitingen met kerntrekbeveiliging. Op alle sloten worden kerntrekbeslag gemonteerd met een SKG 3 keurmerk dit zorgt ervoor dat uw woning maximaal beveiligd is tegen kerntrekken.

 

Hoe kan ik het voorkomen?

Wilt u zich beschermen tegen inbrekers zorg dat uw sloten van ramen en deuren uitgerust zijn met veilige cilinders en veiligheidsbeslag. De veiligheid van de cliinder wordt bepaald door de kwaliteit van het veiligheidsbeslag. Met een goed slot gaat u ook het bekende flipperen tegen. Met een creditcard wordt dan de dagschroot weggeduwd daarna gebruikt met een schroevedraaier om de cilinder te ontzetten men is binnen een aantal seconden in de woning. Heel veel inbrekers gebruiken deze methode.

 

Hieronder een voorbeeld van kerntrekbeslag

Kerntrek gereedschap inbreker

De inbreker gebruikt speciaal kerntrek gereedschap om de deur open te krijgen. De niet beschermde sloten zijn heel eenvoudig open te krijgen met dit gereedschap. De inbreker hoeft helemaal geen ervaring te hebben. De cilinder wordt door het gereedschap los gewrikt en op een eenvoudige manier verwijdert en de deur is open. Hiernaast een afbeelding van het gereedschap.

Kerntrekbeveiliging Types

Deurbeslag met kerntrekbeveiliging

De cilinder wordt afgedekt en er zit een rozet voor het sleutelgat. De inbreker heeft dan moeite om een schroef in de cilinder te draaien. Mocht het de inbreker toch lukken dan is er een extra beveiliging de rozet houdt dan het trekken van de cilinder tegen. Deze manier van kerntrekbeveiliging wordt heel veel gebruikt bij deurbeslag..

Anti-kerntrek cilinder

Door de cilinder te beveiligen kan de inbreker geen schroef in de cilinder draaien en deze eruit trekken belangrijk is dat de cllinder ook niet kan afbreken.  Een cilinder met anti-kerntrek moet minimaal 1500 kilo trekkracht kunnen verdragen. Zorg altijd dat de cilinder een SKG keurmerk heeft 3 sterren is altijd aan te raden. De cilinder heeft dan ook een extra boorveiligheid.

Aanbieding Kerntrekbeveiliging

Kerntrekbeveiliging Deurbeslag

Inclusief montage en materiaal
vanaf € 120,00

Driepuntssluiting + Kerntrekbeslag

Inclusief montage en materiaal
vanaf € 345,-

Kerntrekbeveiliging + Cilinder

Inclusief montage en materiaal
vanaf € 170,00

Driepuntssluiting + Kerntrekbeslag + Cilinder

Inclusief montage en materiaal
vanaf € 395,00

Mijndriepuntssluiting.nl

Tel: 0623132348
KVK: 67167217

Contact

mijndriepuntssluiting.nl info@mijndriepuntssluiting.nl                      Tel: 030 3200161                     direct contact

Adres Overrijnseveld 16 3945 GJ Cothen KVK 67.167.217

Professioneel en Vakkundig