Mijndriepuntssluiting.nl

Professioneel en vakkundig montage van driepuntssluiting tegen aantrekkelijke prijzen!

Veilig Wonen!

Uw woning optimaal beveiligen! Wij zijn gespecialiseerd in het vakkundig plaatsen van driepuntsluiting in uw raam en deur.

Nu tijdelijk driepuntssluiting 299 Euro

Inclusief montage driepuntssluiting, kommen, sluitplaten en kerntrek deurbeslag

Voordeur en Achterdeur Driepuntssluiting Infrezen


Snel en vakkundig frezen wij een driepuntssluiting in uw voordeur en achterdeur
Voor 299 euro incl 21% b.t.w. frezen wij in uw voordeur of achterdeur een driepuntssluiting inclusief sluitkommen, anti-kerntrekbeveiligingbeslag en cilinder plus 5 jaar garantie,

 

Infrezen

Wilt u een veilig gevoel in uw eigen woning dan is SKG *** hang – en sluitwerk belangrijk te plaatsen voor een erkend vakman. Om een driepuntssluiting in te frezen in uw voordeur of achterdeur heeft u speciaal gereedschap nodig. Ga dus niet zelf aan te slag laat dit over aan een erkend bedrijf die gespecialiseerd is in het plaatsen en infrezen van driepuntssluitingen.

 

Minder Inbraak

Helaas is het aantal inbraken weer gestegen in Nederland. Een inbraakwerende deur is dus noodzaak voor iedereen. Iedereen wil zijn woning beveiligen volgens het Politie Keurmerk Veilig Wonen het is van belang om advies te krijgen van een erkende bedrijf die weet heeft over het beveiligen van woningen. Om een voordeur of achterdeur te beveiligen moet men altijd de combinatie hebben van een SKG *** driepuntssluiting met een anti-kerntrekbeveiligingbeslag uw cilinder kan dan niet uit het slot getrokken worden.

 

Voordelen

Waarom laten steeds meer mensen een driepuntssluiting infrezen in deuren? Voordeel is dat u in een beweging met de sleutel de deur op 3 punten sluit. Doordat de deur op meerdere punten sluiten wordt het moeilijk voor een inbreker om de deur te forceren.

 

Hoe werkt het?

Waar bestaat een driepuntssluiting uit? Het slot zelf bestaat uit 3 schoten twee zijn haakschoten en een is een nachtschoot. Door de sleutel om te draaien gaat er een mechaniek werken in het slot op 3 punten wordt het kozijn vergrendel met de deur.  Tijdens het infrezen zorgen wij dat het cilinder gat op de juiste hoogte zit zodat deze makkelijk te bedienen is.

 

Minder Tocht

Met een driepuntssluiting sluit de deur soepel. Voordeel is ook door de haakschoten dat de deur stevig in het kozijn wordt getrokken hierdoor is er ook minder tocht en warmte verlies. Een krom getrokken deur zal na een aantal maanden weer recht zijn ook is het mogelijk om de kommen af te stellen als de deur begint te klemmen. Wij frezen ook altijd SKG *** sluitkommen in het kozijn voor extra stevigheid en veiligheid.

Mijndriepuntssluiting.nl

Tel: 0623132348 KVK: 67167217

Contact

mijndriepuntssluiting.nl info@mijndriepuntssluiting.nl                      Tel: 030 3200161                     direct contact
Adres Overrijnseveld 16 3945 GJ Cothen KVK 67.167.217

Professioneel en Vakkundig